tu1
tu2
TU3

E fa'afefea ona ou fuaina le mamafa o le vai i lo'u fale?O le a le tulaga masani mo le mamafa o le vai i totonu o se fale?

O le su'eina o le mamafa o le vai o se tasi lea o faiga talafeagai mo le fa'apipi'iina o vai paipa ile fale.A'o le'i o'o mai le aufaigaluega fa'apolofesa a le kamupani e su'e le mamafa o le vai, e mafai fo'i ona e su'eina le mamafa o le vai i lou lava fale.
O nisi tagata atonu e manatu e te manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa e siaki ai le mamafa o le vai i totonu o lou fale, ae e le o le tulaga lea.
O le mea moni, e le faigata ona siaki le mamafa o le vai e oe lava e ala i se auala faigofie.I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona e fuafuaina pe o le a le ituaiga ma le aoga o meafaigaluega e te manaʻomia i lou fale ma fai se paketi mo le suavai.
E mafai fo'i ona fa'amautu po'o le a le ituaiga ma galuega o mea faigaluega e te mana'omia i lou fale ma fa'atatau tupe mo lau sapalai vai.O lo'o i lalo se fa'amatalaga pu'upu'u ile fuaina o le mamafa o le vai i lou fale ma le tulaga masani ole vai i lou fale.

1. Fa'afefea ona fua le mamafa o le vai paipa ile fale

Tuu se pakete vai i lalo o le paipa, liliu le paipa i luga o le pa atoa ma tape pe a uma le 30 sekone.Ona tatou fua lea
Ona matou fua lea o le tele o le vai i totonu o le pakete.Afai o le voluma e sili atu i le 7 lita, o le vai i le fale e maualuga;afai e itiiti ifo i le 4.5 lita, e maualalo le mamafa o le vai ile fale.
Afai e itiiti ifo i le 4.5 lita, e maualalo le mamafa o le vai i totonu o le fale.

家庭自来水水压

2. Omiga vai masani i totonu o aiga

Ole mamafa ole vai ile 0.1 ile 0.6MPa ole masani.O le mamafa e tutusa lava i le taimi e momoli mai ai le vai, ae e eseese lava ona e ave i le aiga e ala i paipa e eseese le umi ma le mamao.
E eseese le mamafa pe a tuʻuina atu i le fale e ala i paipa e eseese mamao.I le faʻatinoga, o le mamafa o le vai i totonu o le fale e aʻafia foi i le maualuga o le gaugau o paipa.
I le faʻatinoga, o le mamafa o le vai i totonu o le fale e aʻafia foi i le maualuga o le gaugau o paipa, lea e faʻaitiitia ai le tele o taimi e gaugau ai.

家庭自来水水压


Taimi meli: Nov-07-2023