tu1
tu2
TU3

E fa'afefea ona suia e fa'ata atamai le poto masani ile faleta'ele

E tusa ai ma le "Smart Mirror Global Market Report 2023" lomia ia Mati 2023 e Reportlinker.com, o le maketi faʻata atamai i le lalolagi na tupu mai le $ 2.82 piliona i le 2022 i le $ 3.28 piliona i le 2023 ma ua faamoemoe e oʻo atu i le $ 5.58 piliona i le isi fa tausaga.

Mafaufau i le faʻatupulaia o faʻataʻitaʻiga i le maketi faʻata atamai, seʻi o tatou suʻesuʻe pe faʻafefea ona suia e lenei tekinolosi le poto masani ile faletaele.

O le a le fa'ata atamai?

O se fa'ata atamai, e ta'ua fo'i o le "fa'ata fa'ataulāitu," o se masini feso'ota'i e fa'amalosia e le atamai fa'apitoa e fa'aalia ai fa'amatalaga fa'atekinolosi e pei o fa'afouga o le tau, tala fou, fafaga fa'aagafesootai, ma fa'amanatu kalena fa'atasi ma le ata o le tagata fa'aoga.E fa'afeso'ota'i le initaneti ma feso'ota'i ma le tagata fa'aoga, e mafai ai ona latou maua le tele o fa'amatalaga ma auaunaga a'o fa'agasolo a latou masaniga i aso uma.

O faʻata atamai ua faʻapipiʻiina i mea faʻapitoa, e aofia ai le faʻalauiloaina o leo ma le tuʻufaʻatasia o le touchpad, e mafai ai e tagata faʻatau ona fegalegaleai ma se fesoasoani fesoasoani.O lenei fesoasoani atamai e fesoasoani i tagata faʻatau i le suʻeina o oloa faʻapitoa, suʻesuʻe ma faʻamamaina ofo, faia o faʻatauga e ala i le touchscreen, ma logoina i latou e uiga i faʻalauiloa o loʻo iai nei.O fa'ata atamai fo'i e mafai ai e tagata fa'aoga ona pu'e ata ma vitiō, lea e mafai ona latou siiina mai e ala i QR code i a latou masini feavea'i ma fa'asoa i luga o fa'asalalauga fa'asalalau.E le gata i lea, o faʻata atamai e mafai ona faʻataʻitaʻiina siosiomaga eseese ma faʻaalia widget e tuʻuina atu faʻamatalaga taua, e pei o le talepeina o ulutala tala fou.

Mai le mea fou o le faʻata siliva masani i Siamani i luga o le 200 tausaga talu ai e oʻo mai i le taimi nei, o tekinolosi ua oʻo mai i se auala umi.O lenei manatu i le lumanaʻi sa na o se vaaiga i le 2000 ata "The 6th Day," lea na faʻafeiloaʻi ai le amio a Arnold Schwarzenegger e se faʻata na faʻamanuiaina o ia i se aso fanau fiafia ma tuʻuina atu lana faʻatulagaga mo le aso.Saosaoa i luma i aso nei, ma o lenei manatu faasaienisi-fiction ua avea ma mea moni.

5

 

O fea oi ai le togafiti faataulaitu?O nai upu e uiga i tekinolosi

O fa'ata fa'apitoa e fa'aogaina mea moni fa'aopoopo o se vaega o le Initaneti o Mea (IoT), tu'ufa'atasia fa'atekinolosi fa'apitoa ma mea moni o le lalolagi.O nei fa'ata e aofia ai meafaigaluega e pei o se fa'aaliga fa'aeletoroni ma fa'alogo o lo'o i tua o le tioata, polokalama, ma auaunaga.

O fa'ata atamai ua fa'apipi'iina i le atamai fa'apitoa ma le a'oa'oina o masini e iloa ai foliga ma taga ma tali atu i fa'atonuga.Latou te faʻafesoʻotaʻi e ala i le Wi-Fi ma le Bluetooth ma e mafai ona fesoʻotaʻi ma polokalama ma faʻavae faʻavae.

O le tagata muamua na liliu le ata tifaga i se masini moni o Max Braun mai Google.Na liliu e le inisinia polokalama lona faʻata faletaele masani i se atamai i le 2016. E ala i lana mamanu fou, o le faʻata faʻataulāitu e le gata na faʻaalia ai le tau ma le aso o loʻo i ai nei, ae na faʻapipiʻiina foi o ia i tala fou.Na faapefea ona ia faia?Na ia fa'atauina se fa'ata e lua itu, o ni nai millimita le manifinifi fa'aaliga, ma se laupapa fa'atonu.Ona, ia faʻaaogaina se Android API faigofie mo se atinaʻe, Forecast API mo le tau, o le Associated Press RSS feed mo tala fou, ma le Amazon's Fire TV stick e faʻatautaia ai le UI.

E fa'afefea ona suia e fa'ata atamai le poto masani a tagata fa'aoga?

I aso nei, e mafai e fa'ata atamai ona fuaina le vevela o le tino, su'esu'e le tulaga o le pa'u, fa'asa'o tagata fa'aoga o lo'o faia fa'amalositino i le kalapu fa'amalositino, ma fa'aleleia atili le masani o le taeao i faleta'ele faletalimalo e ala i le taina o musika po'o le fa'aalia o polokalame TV e fiafia i ai.

9


Taimi meli: Aukuso-21-2023