tu1
tu2
TU3

Fa'afefea ona fa'amama fa'amau faleta'ele ma fa'apa

Ha8b97ef72cf34cd3a968ed0660cd0440U.jpg_960x960

 

Fa'afefea ona Fa'amama Countertops Faleta'ele

Ia atiina ae ni mausa lelei i aso uma.A uma ona ta'ele i taeao uma, fa'amolemole fa'aalu ni nai minute e fa'avasega ai le pulumu fulunifo ma mea teuteu i totonu o le ipu ma toe tu'u i lona tulaga.O lenei suiga itiiti ae anoa i au masani i aso taitasi o le a faia ai se eseesega tele i le mama o lou faletaele.

Fa'amama fata faleta'ele e ala i le fa'afefiloi o le vineta ma le vai i totonu o se fagu fa'afefe.Sausau i luga o le fata fata ma olo i se fa'amama mama po'o se pa'u susu tao.

 

Fa'afefea ona Fa'amama se Fa'apa Ta'ele

Faatumu le faatanoa i vai vevela.Fa'aopoopo i ai lau vaitaele e sili ona e fiafia i ai mama po'o se ipu pe lua o le vineka pa'epa'e.Fufulu i le vaifofo ma olo solo le paipa.Fa'asusu se ie i le vai ma solo le fata.Ona togi lea o mea laiti e manaomia ona faamamaina i totonu o le vai, e pei o mea e uu ai fasimoli po o ipu fulunifo.Fa'anofo mo le itiiti ifo ma le 10 minute, ona fa'amama ai lea o le pusa, fufulu ma fa'agogo mea.

Soloi lalo le faatanoa ona solo lea o vai o totoe i se ie mago.O lenei paluga e le oona ma o le vineka o le a tape ai siama.E vave fo'i ona alu ese, ma tausia ai le mama ma le susulu o mea uma.

 

Fa'afefea ona fa'amama alavai vaitaele

O le paipa alavai o le vaega pito sili ona taua o le pusa.Ina ia puipuia le pupuni o alavai, fa'amama le alavai o lou faleta'ele ile vaiaso.Ole mea lea ole a aveese ai ni otaota laiti atonu na fa'aputu ile alavai ile aluga ole taimi.O le fa'amama o au alavai e mafai fo'i ona taofia le manogi o le faleta'ele.


Taimi meli: Sep-18-2023