tu1
tu2
TU3

O a galuega o fa'ata faletaele atamai?

1. Taimi ma le vevela faʻaalia
O le fa'ata faletaele atamai fou o se fa'ata fa'avae i luga o le Android system.E mafai ona tuʻufaʻatasia le faiga faʻatasi ma teuteuga fale ma faʻaalia le taimi moni ma le vevela.
2. Galuega Fa'alogo
O le atamai o le faʻata faletaele atamai o loʻo faʻaalia foi i lona gafatia e faʻafesoʻotaʻi i luga ole Initaneti ma faʻalogo i musika i luga ole laiga.Fiafia e pepese i le faleta'ele.
3. Anti- puao
O faʻata faletaele atamai uma i luga o le maketi e mafai ona faʻapipiʻiina i galuega faʻafefe-fog, o se tasi lea o eseesega i le va o faʻata faletaele atamai ma faʻata faletaele masani.A maeʻa ona faʻapipiʻi le galuega anti-fog, e leai se manaʻoga e fufulu lima le faʻata.
4. Suavai
I le tulaga masani, so'o se fa'ata e iai moli LED ma pa'i pa'i e mafai ona ta'ua o se fa'ata faleta'ele atamai, ma talu ai ona o lenei ituaiga fa'ata faletaele o lo'o i ai le eletise i totonu, e to'atele tagata e popole ina ne'i o'o i totonu le vai.O le mea moni, e leai se mea e popole ai.O lenei fa'ata faleta'ele atamai e le susu.Afai e te popole e uiga i lona le susu, o le auala pito sili ona faigofie o le faʻatumu o se ipu vai ma sasaa i luga.
5. Anti-embroidery
O le isi fa'amanuiaga o lenei fa'ata faletaele atamai o le a le elea faigofie ma e umi le tautua.O lona uiga e te le tau toe sui soo lau faata ile faletaele ona ole ele.

O oloa atamai ua faasolosolo ona suia fale masani.E mafai ona e amata i mea laiti fale e pei o fa'ata faletaele e maua ai se olaga atamai.

9


Taimi meli: Sep-26-2023